Зад паравана Няма ляво, няма дясно  политиците необяснимо забогатяват, докато

...
Зад паравана Няма ляво, няма дясно  политиците необяснимо забогатяват, докато
Коментари Харесай

Ваньо Шарков, КОД: Политици, които наричат предприемачите и хората, които произвеждат, спекуланти са пещерни комунисти

Зад паравана " Няма ляво, няма дясно "   политиците " необяснимо " забогатяват, до момента в който същинските бизнесмени и производители са систематично унизени от ненужни регулации и ограничавания.

Лъжа е, че няма ляво, няма дясно. Лявото е беднотия и послушание, дясното е благосъстояние, самостоятелност и разцвет. Тази неистина обслужва икономическата и политическата върхушка в България. За тези хора е най-удобно всички да са небогати и подвластни от помощите и подаяния, които те раздават от държавната хазна. Така си обезпечават смирение и послушание.

Истината е, че десните ръководства дават независимост на стопанската система и водят до бързо струпване на облаги в изискванията на конкуренция. Това обезпечава разцвет и самостоятелност на жителите, цялостни хазната, дава опция за обособяване на повече пари за нуждаещите се и подсигурява повишение на пенсиите.
Тъжното е, че в България, политиците поставят големи старания това да не се случи и блокират всевъзможни благоприятни условия за осъществяване на потребните за хората десни политики. Зад паравана " Няма ляво, няма дясно "   политиците " необяснимо " забогатяват до момента в който същинските бизнесмени и производители са систематично унизени от ненужни регулации и ограничавания.

Лявото ръководство е просто разпределяне и преразпределяне на държавните пари. Точно това е голямата машина за произвеждане на корупция, а за жалост, всички държавни управления през последните години у нас, в това число и на ГЕРБ, и на Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България, както и всички служебни кабинети на Радев, вършат тъкмо това. И до момента в който раздават създадените от българските жителите милиарди на доближени компании, като Лукойл, за пенсионерите и нуждаещите се отделят единствено дребни левчета, а цените в магазините порастват, тъй като същинските производители остават все по-молко.

Политици, които назовават хората на труда, производителите и бизнесмените " спекуланти " са пещерни комунисти, прекостюмирани като социалисти или неолиберали.
Целта на КОД е основаване на мощен десен съюз, който да наложи същинско дясно ръководство, с цел да увеличи фрапантно приходите на българите, защото  пътят към просперитета са високите приходи, а не дребните помощи. Богати са обществата, които имат огромна покупателна дарба, а не ниски цени в магазините.  Когато левите политиците се пробват да лишават производителите от облага, в действителност лишават потребителите от качество и избор. Унищожаването на производителите е майка на мизерията.

Дясно управлениe значи високо произвеждане, свободната конкуренция проспериращи жители.

Като страна и територия имаме всички запаси и условия да бъдем богати и проспериращи. Огромната спънка за това е към този момент столетното ляво ръководство.

 2023-04-02_Izbori.jpg

 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР